Adapt söker: Driven verksamhetschef

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter? Har du erfarenhet av att leda och utveckla lager- och uthyrningsverksamhet? Vi växer så det knakar och behöver dig som en ny och superviktig kugge i vårt redan starka lag. Du kommer att arbeta med vårt affärsområde Equipment med fokus på verksamhets- och affärsutveckling. Extra kul tycker du det är att få chansen att vara med på resan och utveckla Sveriges vassaste event- och expobolag!

Varmt välkommen till Adapt!

Adapt söker en driven verksamhetschef till vårt utrustningsbolag Adapt Equipment, som hyr ut teknik till event- och mötesbranschen. Din uppgift kommer vara att leda och affärsutveckla vår verksamhet i Linköping.

Teknisk utrustning för event och expo

Utveckla och skapa nya affärsmöjligheter

Vi är i behov av dig som kan strukturera och utveckla verksamheten och samtidigt skapa nya affärsmöjligheter. Som verksamhetschef är din uppgift att leda och utveckla vår lager- och logistikverksamhet samt även den kommersiella delen av verksamheten. Därför är det viktigt att du förstår och behärskar detta utifrån ett effektivitets-, kvalitets- och lönsamhetsperspektiv. Med dig har du kunskap och erfarenhet om leveransflöden och vad utmärkt service, effektiv arbetsledning samt affärsutveckling innebär.

Det övergripande perspektivet på verksamheten

För att lyckas i rollen som verksamhetschef tror vi att du är van att ta helhetsansvar, är organiserad och målmedveten. Du kan inta det övergripande perspektivet och se var verksamheten behöver förstärkas samt hur den kan förändras och utvecklas för att därigenom skapa nya möjligheter. Det är också viktigt att du har förmågan att samarbeta och leda, såväl dig själv som andra. Din sociala kompetens kommer därför att vara avgörande och du vet att grunden till ett gott och effektivt samarbete bygger på tydlig kommunikation och ömsesidig respekt. Detta eftersom tjänsten innebär att jobba tillsammans med våra övriga bolag, vår ledning, Adapts team i Linköping samt vår operativa lager- och logistikansvariga.

Teknisk utrustning för event och expo.

Lagret är kärnan i vår verksamhet

Tjänsten som verksamhetschef är heltid och placerad i Linköping där vi också har vårt lager. Lagret är kärnan i vår verksamhet för uthyrning och logistik med skickliga och yrkeskunniga medarbetare inom ljud, ljus och bild som servar Adapts olika beställare och många externa kunder. Det är därför en fördel om även du har erfarenhet och intresse av teknisk utrustning, produkter och uthyrningsverksamhet.

Alla nya äventyr börjar med ett första steg

Adapt är ett företag som hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Vi strävar ständigt mot att bli den bästa arbetsplatsen på marknaden. Men vi blir inte bättre än de människor som arbetar med och för oss. Sänd oss några rader om dig själv så lovar vi att höra av oss snabbt. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång. 

Skicka din ansökan till Viking Grandin: viking@adapt.se

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt