Adapt söker Teknisk Produktionsledare inom Audiovisuell Teknik

Har du öga för detaljer och ett brinnande intresse för ljud-, ljus- och bildteknik? Drivs du av att skapa oförglömliga upplevelser? Vill du ha hela världen som ditt arbetsfält? Vi söker nu en Teknisk Produktionsledare som vill skapa framtidens event tillsammans med oss både i och utanför Sverige.

Om rollen:

Som Teknisk Produktionsledare hos Adapt leder och driver du den tekniska planeringen och genomförandet av våra audiovisuella projekt. Du kommer ansvara för att skapa tekniska helhetslösningar med ljud-, ljus-, bild- och expoteknik, säkerställa rätt bemanning, och hantera ritningar och tekniska underlag. Din roll innebär nära samarbete med vårt tekniklager och våra partners för att koordinera bokningar av utrustning samt logistik. Du kommer också stötta våra kundansvariga och projektledare med din tekniska expertis för att skapa precisa offerter och underlag.

Vem är du?

  • Du har gedigen erfarenhet som tekniker eller från teknisk planering inom ljud-, ljus- och bildteknik.
  • Du har ett genuint intresse för teknik och hur man kan använda den för att skapa minnesvärda upplevelser inom event, konserter och mässor.
  • Du har minst 5 års erfarenhet från event-, konsert-, eller mässbranschen.
  • Du värderar ordning, planering och struktur och ser dessa som avgörande för framgång.
  • Du kommunicerar flytande och obehindrat i tal och skrift på engelska (svenska är en fördel men inget krav)
  • Du har god vana av att arbeta med programvaror som kan skapa och hantera olika sorters konstruktions- och riggritningar
  • Du bor/vill bosätta dig i Sverige, helst i närheten av Stockholm, Linköping eller Göteborg

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du arbeta med spännande och roliga projekt i en bransch där allt kretsar kring att skapa minnesvärda upplevelser. Vi ser våra anställda som våra viktigaste resurser och erbjuder ett attraktivt förmånspaket med kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid. Vi erbjuder stort utrymme för egenansvar och möjlighet till distansarbete. Du kommer att vara en mycket viktig nyckelperson i ett tillväxtföretag som ständigt strävar efter att utvecklas och ligga i framkant. Läs mer om Adapt och våra projekt här!

Ansökan:

Kontaktperson för rollen är Victor Lagersten, Verksamhetsansvarig för Adapt Event & Expo. Slå en signal på 0709-431209 om du vill vet mer om rollen eller skicka ditt CV och personliga brev till victor@adapt.se. Ange ”Ansökan Teknisk Produktionsledare” i ämnesraden. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och kulturer. Du behöver inte vara bosatt i Sverige för att skicka in din ansökan (men skall i så fall vilja flytta hit).

Relaterat

Se allt