Transparenta skärmar, interaktivitet och högupplösta LED-skärmar är årets nyheter på ISE-mässan

I början på februari besökte vi ISE-mässan i Barcelona för att inspireras av det senaste inom bildteknik, interaktion och styrsystem. I den här filmen kan du se ett urval av våra ISE 2023 Highlights!

Årets tekniknyheter kretsade kring transparenta skärmar i små och stora format och olika sorters sensorer som kan känna av närvaro och avstånd, handrörelser, färger, objekt, mm. I kombination med styrsystem och audiovisuell teknik skapar transparenta skärmar och sensorer effektfulla miljöer som bjuder in till interaktion. Perfekt för interaktiva installationer, experience centres och mässmontrar.

Högupplösta LED-skärmar som kan byggas i en mängd olika sorters konfigurationer var som tidigare ett återkommande tema. Nytt för i år är att LED-skärmar i högre grad nu också används som bakgrunder i studioproduktioner. När skärmarna filmas av med kamera upplevs bilden på dem som naturtrogen med ett naturligt ljus – samtidigt som de digitala miljöerna kan förändras med en knapptryckning. En teknik som vi på Adapt själva använt i våra studior i många år.

Vill du veta mer om något som du ser i filmen? Hör av dig till oss så berättar vi hur du kan använda det i dina egna produktioner.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt