Adapt söker: Hantverkare/snickare/montör med intresse för teknik

Vi växer så det knakar! Nu behöver vi bli fler och söker därför dig som är utbildad snickare eller har erfarenhet som hantverkare och ett stort intresse för teknik. Du kommer att jobba med våra affärsområden event och expo och genomföra arbetet med att bygga och montera scener, montrar och eventteknik. Låter det som något för dig och om du vill vara med och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag – sök nu!

Varmt välkommen till Adapt!

Vi söker nu två snickare/hantverkare med intresse för teknik, en till vårt team i Göteborg och en till Stockholm. Som snickare/hantverkare hos Adapt är din uppgift att tillsammans med övriga i ditt team bygga och montera scendekorer, montrar och tekniska lösningar för ljud, ljus, bild och rörligt material, på uppdrag av våra kunder.

Adapt söker snickare

Bygga lösningar för event och mässor

Det vi på Adapt gör är att förverkliga våra kunders visioner och önskemål för event, mässor och utställningar. Det är därför viktigt att du kan läsa och bygga utifrån enklare ritningar samt att du är både händig och noggrann. Detta eftersom vi alltid strävar efter att levererar snygga lösningar och därmed ställer höga krav på våra byggnationer. För att lyckas måste du behärska rollen som hantverkare samtidigt som du även utför tekniska montage. De dagliga uppgifterna kommer att variera med allt från att spackla, måla och sätta upp väggpanel till att montera ljus, tv-skärmar, dra kablar samt bygga och konfigurera led-skärmar.

Hela Sverige som arbetsort

Som snickare hos Adapt behöver du vara flexibel eftersom tjänsten omfattar en hel del resande. Även om du utgår från vårt kontor i Göteborg eller Stockholm så jobbar vi med hela Sverige, och emellanåt hela världen, som arbetsort. Detta kan innebära att du, ibland med kort varsel, behöver åka någonstans för att nästa vecka resa någon annanstans igen. Perioder arbetar du därför intensivt med projekt vilket kan leda till både långa dagar och obekväma arbetstider.

Hantverkare till Adapt

Vår representant på plats

Detta är en tjänst som innehåller mycket kundkontakt. När du är ute på jobb är du en av Adapts representanter på plats och kommer således arbeta nära våra kunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceminded, villig att samarbeta och alltid har ett trevligt bemötande.

Krav är att du har B-körkort. Det är också meriterande om du har erfarenhet av monterbyggnation med ramsystem eller det system som vi använder, beMatrix.

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt och du är baserad antingen i Göteborg eller Stockholm. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg

Skicka några rader om dig själv så lovar vi att svara så snabbt vi kan. Självfallet behandlar vi allt med största försiktighet.

Skicka din ansökan till victor@adapt.se

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Victor Lagersten

Relaterat

Se allt