Adapt söker: Teknisk Projektledare Montrar

Vi växer så det knakar! Nu behöver vi bli fler och söker därför ryggraden i våra projekt, en teknisk projektledare för montrar. Du kommer att arbeta med vårt affärsområde expo och förverkliga arbetet med att skapa fysiska och digitala mötesplatser, montrar och utställningar. Låter det som något för dig och om du vill vara med och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag – sök nu!

Varmt välkommen till Adapt!

Den praktiska genomföraren

Vi söker nu två Tekniska Projektledare Montrar – en till vårt team i Stockholm och en till Göteborg. Som teknisk projektledare hos Adapt har du en mycket viktig roll, det är nämligen du som är ryggraden i det vi gör. När projektledaren har kommit överens med kunden är det din uppgift att verkställa och genomföra projektet. Det innebär att det är du som sätter strukturen och konkretiserar koncept och idéer. Därför är det bra om du har erfarenhet av liknande arbete och är van att driva projekt från början till slut. Naturligtvis är det ett plus om du dessutom har erfarenhet från just mäss- och utställningsbranschen. 

Som teknisk projektledare ansvarar du för genomförandet och leveransen på plats. Det betyder att planera det tekniska och praktiska arbetet och se till att för våra utställningsmontrar byggs upp, genomförs och demonteras på ett tryggt och effektivt sätt. Du kommer samarbeta med Adapts kundansvariga projektledare, som är övergripande ansvariga för våra projekt och kunder, och våra områdesansvariga experter inom ljud/ljus/bild/expo som hjälper dig med de tekniska lösningarna.

Med dig har du en gedigen teknisk kompetens att stå på och vet därför vad som fungerar och inte fungerar att genomföra tekniskt. Du ansvarar också för att det tas fram ritningar och visualiseringar och att projektplaneringen är rätt och riktig. Naturligtvis förstår du vikten av ett bra samarbete och god kommunikation med samtliga i projektet, inte minst med våra kunder.

Teknisk projektledare montrar

Kort och gott vad vi vill att du ska göra:

  • Stötta och samverka med andra i teamen, till exempel kundansvariga, producenter och tekniska specialister.
  • Ta fram tekniska lösningar, koncept och kostnadsunderlag.
  • Planera och boka tekniska och personella resurser, externa såväl som interna.
  • Arbetsleda och entusiasmera teknisk personal under hela projektprocessen.
  • Boka och hantera utrustning i vårt lager- och logistiksystem EasyJob.
  • Säkerställa en bra, relevant och frekvent kommunikation i projekten.
  • Följa upp, analysera och återkoppla genomförda projekt.
  • Att proaktivt och nyfiket bidra till att utveckla företaget och vårt arbete.

Alla nya äventyr börjar med ett första steg

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt. Du är baserad antingen i Stockholm eller i Göteborg beroende på vilket team du söker till. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång!

Skicka några rader om dig själv så lovar vi att svara så snabbt vi kan. Självfallet behandlar vi allt med största försiktighet.

Skicka din ansökan till Victor Lagersten: victor@adapt.se

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Victor Lagersten

Relaterat

Se allt